Υαλουρονικό - Fillers

Κλείστε Ραντεβού

ή

Καλέστε μας στο 210 5776 992

Το υαλουρονικό οξύ ή Filler ρυτίδων, είναι γνωστό για το γέμισμα ρυτίδων. Μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί επίσης για να αναπληρώσει τους χαμένους όγκους του προσώπου, να επαναφέρει το οβάλ και φυσικά για να λειάνει τις ρυτίδες και όλα αυτά χωρίς να αλλοιώνονται τα φυσικά χαρακτηριστικά. Στην ουσία έρχεται να αναπληρώσει το φυσικό υαλουρονικό οξύ που με την πάροδο του χρόνου φθίνει, μειώνεται από τον οργανισμό και προκαλεί δημιουργία ρυτίδων, χαλάρωση, ξηρότητα και μείωση της λάμψης στο πρόσωπο.


Περιοχές που εφαρμόζεται Υαλουρονικό - Fillers

Στατικές ρυτίδες
Μάτια
Ζυγωματικά
Σιαγόνα και πηγούνι
Χείλη
Μύτη
Ουλές ακμής
Λαιμός

Βήματα θεραπείας Υαλουρονικού

  • 1 Συζήτηση με το γιατρό με σκοπό να γίνουν κατανοητές οι προσδοκίες του ασθενούς, να εξηγηθεί η διαδικασία, να επιλέξει ο γιατρός τον τύπο filler που θεωρείται ο καταλληλότερος, τι αποτελέσματα αναμένουμε και σε ποιο χρονικό διάστημα θα δούμε το αναμενόμενο αποτέλεσμα.
  • 2 Ο γιατρός σημειώνει επάνω στο πρόσωπο, τα σημεία που θα γίνουν οι εγχύσεις.
  • 3 Εφαρμογή του filler. Η διαδικασία είναι αναίμακτη και ανώδυνη, αν πάραυτα το άτομο θέλει μπορεί να εφαρμοστεί κρύα κομπρέσα ή αναισθητική κρέμα με σκοπό το μούδιασμα της περιοχής και άρα να μη νιώσει καμία απολύτως ενόχληση κατά τη διάρκεια των εγχύσεων. Τοπικά γίνεται μασάζ την ώρα της θεραπείας ώστε να απλωθεί το υλικό ομοιόμορφα.
  • 4 Καταγραφή των λεπτομερειών της θεραπείας (είδος filler , ποσότητα που χρησιμοποιήθηκε) στο φάκελο του ασθενούς.

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Μία εβδομάδα πριν τη θεραπεία του Botox, είναι σημαντικό να αποφύγουμε το αλκοόλ και τυχόν αντιπηκτική αγωγή για να περιορίσουμε την εμφάνιση μελανιών στα σημεία της έγχυσης. Ωστόσο μετά τη θεραπεία αποφεύγουμε την έντονη άσκηση και τα βάρη, το άγγιγμα της περιοχής για τουλάχιστον 6 ώρες μετά και προσέχουμε κατά τη διάρκεια του ύπνου να μην πιέσουμε την περιοχή. Για την καταπράυνση του οιδήματος και των μωλώπων που ίσως έχουν δημιουργηθεί, συστήνεται η χρήση κρέμας με άρνικα και η εφαρμογή κρύας κομπρέσας.


Παράγοντες που επηρεάζουν τη διάρκεια του αποτελέσματος

  • Η επιλογή του κατάλληλου filler είναι πολύ σημαντική.
  • Υπάρχουν διάφορα σκευάσματα το καθένα από τα οποία έχει τα δικά του χαρακτηριστικά (σύνθεση, περιεκτικότητα κλπ). Η επιλογή γίνεται ανάλογα με την εμπειρία του γιατρού και τα σημεία στα οποία θέλουμε να το εφαρμόσουμε.
  • Τα ζυγωματικά, το πηγούνι και οι ρινοπαρειακές αύλακες είναι σημεία στα οποία τα fillers όταν εφαρμόζονται διαρκούν περισσότερο κι αυτό γιατί τα σημεία αυτά δεν έχουν τόση κινητικότητα.
  • Παρόλα αυτά, ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και η ανταπόκρισή του στο υλικό διαφέρει από άτομο σε άτομο.
  • Είναι λοιπόν αναμενόμενο να μην έχουμε την ίδια διάρκεια του αποτελέσματος σε όλα τα περιστατικά.


Πλεονεκτήματα θεραπείας Υαλουρονικού

Ανώδυνη μέθοδος
Σύντομη διαδικασία χωρίς παρενέργειες
Μηδενικός χρόνος αποθεραπείας
Απόλυτα ασφαλής θεραπεία
Εξατομικευμένη θεραπεία
Προσιτό κόστος
Αξιολογήσεις (0)

Χρυσοστόμου 24, Περιστέρι, 12132

Email: contact@epdermacare.gr

Τηλέφωνο: 2105776992