Νήματα Lifting

Κλείστε Ραντεβού

ή

Καλέστε μας στο 210 5776 992

Πλέον ο πιο διαδεδομένος αναίμακτος και μη επεμβατικός τρόπος lifting προσώπου και λαιμού είναι τα νήματα. Λεπτότερα και από μία κλωστή, τα νήματα είναι στην ουσία ειδικά απορροφήσιμα ράμματα, τα οποία τοποθετούνται με ειδικό τρόπο κάτω από το δέρμα, σε συγκεκριμένα σημεία ώστε να επιτυγχάνεται αποτέλεσμα σύσφιξης και ανόρθωσης.

Υπάρχουν δύο ειδών νήματα. Τα νήματα σύσφιξης δεν έχουν άγκιστρα και στόχος είναι κατά την τοποθέτησή τους να δημιουργηθεί ένα πλέγμα με σκοπό να διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, τη μικροκυκλοφορία, το μεταβολισμό και να οδηγήσει σε σύσφιξη, ενυδάτωση και πάχυνση του δέρματος. Τα νήματα ανόρθωσης από την άλλη, διαθέτουν πολύ μικρά άγκιστρα ώστε να μένουν σε συγκεκριμένες θέσεις και να πραγματοποιούν ένα lifting προσώπου. Κατά την είσοδό τους και την παραμονή τους στο δέρμα διεγείρουν και αυτά την παραγωγή κολλαγόνου.


Περιοχές που εφαρμόζονται Νήματα Lifting

Ανόρθωση σε ζυγωματικά, μάγουλα και κάτω από τα μάτια
Λείανση λεπτών γραμμών σε μέτωπο, μεσόφρυο και πόδι της χήνας
Ρινοχειλικές ρυτίδες
Αντιμετώπιση χαλάρωσης στη γνάθο, τον λαιμό και το ντεκολτέ
Επαναφορά του οβάλ του προσώπου
Σύσφιξη και βελτίωση διπλοσάγονου

Βήματα θεραπείας με Νήματα

  • 1 Συζήτηση με το γιατρό με σκοπό να γίνουν κατανοητές οι προσδοκίες του ασθενούς, να εξηγηθεί η διαδικασία, να επιλέξει ο γιατρός τον τύπο των νημάτων και τον αριθμό τους. τι αποτελέσματα αναμένουμε και σε ποιο χρονικό διάστημα θα δούμε το αναμενόμενο αποτέλεσμα.
  • 2 Ο γιατρός σημειώνει επάνω στο πρόσωπο, τα σημεία εισόδου των νημάτων.
  • 3 Τοποθέτηση των νημάτων με χρήση τοπικής αναισθησίας για να είναι άνετη η θεραπεία.
  • 4 Καταγραφή των παραμέτρων της θεραπείας με νήματα στο αρχείο και ενημέρωση για τη δράση της θεραπείας στις επόμενες ημέρες.

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Μία εβδομάδα πριν τη θεραπεία με νήματα, είναι σημαντικό να αποφύγουμε το αλκοόλ και τυχόν αντιπηκτική αγωγή για να περιορίσουμε την εμφάνιση μελανιών στα σημεία της έγχυσης. Ωστόσο μετά τη θεραπεία αποφεύγουμε την έντονη άσκηση και τα βάρη, το άγγιγμα της περιοχής για τουλάχιστον 6 ώρες μετά και προσέχουμε κατά τη διάρκεια του ύπνου να μην πιέσουμε την περιοχή. Για την καταπράυνση του οιδήματος και των μωλώπων που ίσως έχουν δημιουργηθεί, συστήνεται η χρήση κρέμας με άρνικα και η εφαρμογή κρύας κομπρέσας. Δίνεται αντιβιοτική κρέμα και αποφεύγουμε τη χρήση καλλυντικών περιποίησης και μακιγιάζ για 2 μέρες. Τέλος θεραπείες περιποίησης προσώπου μπορούμε να κάνουμε μετά από μερικές εβδομάδες.


Οφέλη θεραπείας – πλεονεκτήματα

Αναίμακτο lifting
Ασφαλές βιοαπορροφήσιμο υλικό
Μηδενικός χρόνος αποθεραπείας
Άμεσα ορατό αποτέλεσμα
Εξατομικευμένη θεραπεία
Σύντομη διαδικασία χωρίς παρενέργειες
Αξιολογήσεις (0)

Χρυσοστόμου 24, Περιστέρι, 12132

Email: contact@epdermacare.gr

Τηλέφωνο: 2105776992