Καλωσορίσατε στο E.P DermaCare, το δερματολογικό ιατρείο και κέντρο αισθητικής που είναι αφιερωμένο στην αναζωογόνηση και την αναβάθμιση του δέρματος σας. Στο E.P DermaCare, κατανοούμε την σημασία ενός υγιούς και όμορφου δέρματος, και είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε αυτόν τον στόχο.

Η ομάδα μας αποτελείται από κορυφαίους δερματολόγους και ειδικούς στην αισθητική δερματολογία, οι οποίοι διαθέτουν εκτενή γνώση και εμπειρία στον τομέα. Στο E.P DermaCare, κατανοούμε ότι κάθε επιδερμίδα είναι μοναδική, και γι' αυτό σας προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις για να αντιμετωπίσουμε προβλήματα όπως η ακμή, οι ροδόχρους ακμή, η δερματίτιδα, οι ουλές, οι πανάδες, οι κυλίδες και οι μυκητιάσεις.

Επιπλέον, προσφέρουμε πρωτοποριακές υπηρεσίες αισθητικής δερματολογίας όπως Botox, υαλουρονικό, νήματα, καθαρισμούς προσώπου, δερμοαπόξεση, μεσοθεραπεία με Nd Yag Laser ανάπλασης και Laser alexandrite 4 wave για αποτελέσματα που θα σας εντυπωσιάσουν.

Στο E.P DermaCare, η ευεξία και η αυτοπεποίθησή σας είναι η προτεραιότητά μας. Επιλέξτε εμάς για να ανακαλύψετε τον τρόπο για ένα υγιές, λαμπερό και εκθαμβωτικό δέρμα.

Αξιολογήσεις (0)

Χρυσοστόμου 24, Περιστέρι, 12132

Email: contact@epdermacare.gr

Τηλέφωνο: 2105776992